2013-05-02

Anket Doldur Para Kazan Siteleri

para kazandıran anket siteleri
Anket doldurarak para kazandıran siteler
Merhaba,anket doldurarak para kazanma hakkında bilgi arayan pekçok kişiden "böyle bir site kurduğunuz için çok teşekkür ederiz" diyen okurlarımıza minnettarız.

Bildiğiniz gibi bilgi paylaştıkca çoğalır.Dolayısı ile bizde anket doldur para kazan konusundaki tüm bildiklerimizi bu sitede sizlerle paylaşıyoruz.Sizlerden gelen teşekkür yorumları ve mailleri inanın bizide mutlu ediyor.

Sizden tek isteğimiz şey,yazılarımızın altına olumlu yada olumsuz yorumlarınızı esirgememenizdir.
Bu yazımızda sizlere anket doldur para kazan siteleri konusunda paylaşımda bulunacağım.

Değerli okurlarım hemen öncelikle şunu belirteyim ki pekçok kişi anket doldurarak nasıl para kazanılacağı ve anket dolduratn firmaları temin etmek için internette bir arayışa geçer.

Önüne gelen siteyi inceler ve olur olmadık pekçok şeyle karşılaşır ve kafası allak bullak olarak enketörlük işinden vaz geçer.Haliyle para kazanmanın çok kolay bir yolunuda kaybeder.

Günümüzde internetin çöplük haline gelmiş sayfalarında anket doldurarak para kazanma konusunda gerçek anlamda bir bilgi edinmek neredeyse imkansız hale gelim durumda.

Anket doldurarak para kazanılır mı? sorusuna bu internet sayfaları 2 ye bölünmüş durumda.
Birinci kısım "internetten anket doldurarak para kazanılır" diyen taraf.
İkinci kısımda "hayır bunlar dolandırıcı anket doldurarak para kazanmak mümkün değil" diyen bir gürüf bulunuyor.
Aslına bakarsanız bunların ikiside haklı olduğunu söyleyebilirim.Neden?

İnternetten anket doldurarak para kazanmak yalan dolan mümkün değil diyenlerin dayandığı gerçek,Anket doldurarak para kazanma konusunda yeterli bilgiye sahip olmamasından kaynaklanıyor.

Bunlar bir şekilde anket doldur para kazan hakkında birşeyler duymuş ve sıradan bir e-kitap alarak anket doldurarak para kazanmaya çalışmış.
Tabiki karşısına çıkan her anket firmasına kayıt olmuş ki bunlarda çoğu ödeme yapmayan firmalar.Tabiki eline hiç birşey geçmeyincede bu işin yalan dolan olduğunu söylemekteler doğal olarak.Ayrıca bu iş için zaman ve emekte vermemişler.

Anket doldurarak para kazanılır diyen diğer taraf ise Güvenilir ödeme yapan anket doldur siteleri ile karşılaşmışlar ve doldurduklar anket başına para kazanmışlar ve bu paralarda otomatik olara her ay banka hesaplarına yatmış ve doğal olarak bunlarda anket doldurarak para kazanılacağını savunmaktalar.

Zaten bu normal hayattada böyle değil mi?Özel bir firmaya girersiniz 2-3 ay çalışırsınız ve çoğu firmalar ayda anlaştığınız parayı bir şekilde bahanelerle ödemez gide gele,gide gele yolları aşındırırsınız ama nafile adamlar üçkağıtcı paranızı alamazsınız.

Ama güvenli kendini ispatlamış bir firmada çalışmaya başlarsınız ve bu firma her ay sizin maaşınızı tıkır tıkır öder değil mi?

Anket işinde de aynı durum söz konusudur.Yani güvenli ödeme yapan anket doldur siteleri ile çalışırsanız ayda  500-600 tl kazanırsınız.Dediğim gibi burada önemli olan şey güvenli ödeme yapan firmaları bulmanızdır.

Yoksa boşa emek harcar ve elinize para geçmeyince sizde anket doldur para kazan yalanı diyenler tarafında olursunuz.
Bu ön bilgiden sonra güvenli anket doldur para kazan siteleri arıyorsanız  bu sitelere nasıl ulaşacağınızı Anket doldurtan firmalar adlı yazımızda bulabilirsiniz.

Bir başka yazımızda görüşmek üzere şimdilik hoşcakalın.

21 yorum:

  1. anket doldurarak para kazanmak istiyorum internet basında cok zaman harcıyorum neden bunu degerlendırmıyım bana ulasırsanız sevınırım anketlerı dolduracaz ve cevremıze de anket dolduturuz ama ücretleri nasıl alcaz eger benı arayıp bu konuda bıldı verırısenız sevınırım tşrler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,anket doldurarak para kazanma günümüzün ençok tercih edilen işi haline geldi.
      Fakat anketleri çevrenize doldurtmuyor sunuz.

      Size önereceğimiz anket firmalarına üye olacaksınız ve bu firmalar sizin e-mail adresinize doldurmanız için anketler gönderecekler.

      Siz e-mail adresinize gelen anketleri dolduracaksınız ve bir tıkla tekrar göndereceksiniz.Ne kadar çok anket doldurursanız o kadar para kazanırsınız
      Anketi nasıl dolduracağınızı ve paranızı nasıl alacağınızı öğrenmek için buradaki tavsiye ettiğimiz kaynaklardan birine sahip olmalısınız

      Sil
  2. merhaba,iki kitap var sanırım hangisini almamız bize daha faydalı olur ?

    YanıtlaSil
  3. Anket doldurtan firmalar (tıkla incele) adlı yazımızdaki önerdiğimiz 2 kitaptan herhangi birini alıp anket doldurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  4. Anket doldurarak para kazanılıyor ancak burada bilgi ve çalışma şarttır.Genelde insanımızın en temel yanlışı internetten hiç çalışmadan yada uğraşmadan kazanılabileceği olayıdır.Dünyadaki en basit işi bile öğrenmek için zaman ve emek gerekli iken bu işinde bir başlangıç-öğrenme ve gelire dönüştürme evreleri mevcuttur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anket doldurarak para kazanma nasıl oluyo

      Sil
  5. anket firmaları gelir düzeyi yüksek kişilere anket verme eğlimindeler oyle olsa bununla uğraşmaya gerek yok 1 seneyi geçkindir bir çok anket sitesine üye oldum.dediğiniz gibi bazı firmalar ödeme yapmıyorlar.ödeme yapanları eleyinceye kadar baya zaman geçti.ama şimdi aylık 500-600 tl kazancı sabitledim.tavsiye ettiğiniz kaynaklarda gerçekten ödeme yapan şirketler bulunuyor.paylaşımınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübelerimizi paylaşmak bizede mutluluk veriyor.Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  6. Anket doldurarak para kazanmak ile ilgili birçok reklam gördüm.Açıkcası ilgimi çekiyor fakat dediğim gibi bugüne kadar ne aldıysam şu internetten hep hüsranla bitti.
    Enson goomass kitabını almıştım

    Bana bu anket kitabını aldığım zaman gerçekten para kazanacağımı garanti edebilirmisiniz ? kazanamazsam ne olacak , diğerleri gibi paramı sokağamı atacağım acaba ? Çünkü sattıktan sonra ürünlerinin arkasında durmuyor hiç kimse :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelen her anketi doldurursanız para kazanmamanız mümkün değil.Çoğu kişi gelen anketlerin fiyatı az diye doldurmuyor.Haliyle bu firmalarda tekrar anket gödermiyor.Ve para kazanamadım diye veryansın ediyorlar.Sen az çok demeyip gelen anketleri doldur,gör bakalım para kazanıyor musun kazanmıyor musun?

      Sil
    2. Açıklama ve yorumun için teşekkür ederim

      Sil
  7. Ben tavsiye ettiğiniz anket kitabını bugün sipariş verdim 47 tl olanı.Ödemeyi havale ile yaptım ne zaman elime geçer?

    YanıtlaSil
  8. peki anket kitabı ne işe yarıyor o kitabı almadan bu işi yapamıyormuyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güvenli anket firmalarına ulaşabiliyorsanız ve bu işi nasıl yapacağınızı biliyorsanız,elbette kitap almadan da anketörlük yapabilirsiniz.

      Fakat sizin aylarca uğraşarak bulacağınız güvenli anket doldurtan firmalarının listesi, bu kitapta toplanmış.Her zaman edinilmiş tecrübeyi satınalmak daha doğru diye düşünüyorum

      Sil
  9. Anket siteleri gerçekten işe yarıyor ama 200'ünde de üyelik açıp anket doldurmak zor bir de şöyle bir şey var bir firma zaten aynı ürünü o '200 Türk Anket Sitesine' yolluyor ve bunlar karşınıza cıkar satın alırsanız ekip gibi bir şey kurun evdekilerle yada arkadaşlarla paylaşmak hiç bir şeyi azaltmaz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ayda anket doldurarak aylik sigara parami cikariyorum hic yoktan iyi.neticede sirtimizda tas tasimiyoruz

      Sil
  10. bu sitelere nasıl ulaşabiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket doldurtan ve güvenli ödeme yapan anket sitelerine nasıl ulaşacağınızı buradaki yazımda açıkladım>>>http://anketdoldurparakazanmak.blogspot.com/2013/04/anket-doldurtan-firmalar.html

      Sil
  11. arkadaşlar e kitap internette nasıl kullanılıyor yoksa evemi geliyor

    YanıtlaSil
  12. arkadaşlar e kitap nasıl kullanılır bilgi lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adı üstünde e-kitap yani dijital bir ürün ve dolayısı ile bilgisayarına indirebiliyorsun.PDF formatında ödemeyi yaptıktan sonra 2 dakkada iniyor.kargo margo beklemiyon.aşağıda sana 3 tane kitap linki veriyorum.sadece birini indirmen yeterli
      1-Anket Param Dijital Eğitim Kitabı
      2-Anket Doldur Para Kazan Dijital Eğitim Kitabı
      3-Anket Listesi Dijital Eğitim Kitabı

      ben bir zamanlar üçünüde almıştım ama gerek yok birini alman yeterli.Benim tavsiyem 3 numara.hadi bol kazançlar

      Sil