2011-07-04

Anket Doldurtan Firmalar Doğrumu?

Anket Doldurtan Firmalar Doğrumu?
Anket siteleri ne kadar kazandırıyor?
Tecrübelerimiz gösteriyorki doldurulan anket sayısı kadar, her anketin size ne kadar kazandırdığı da önemlidir. Bazı anketler size anket başına 40-50 dolar öderken bazıları ise 5-10 dolar arası ödeme yapmaktadır. Anket şirketleri sizlere anketleri yollarken yaşınız, cinsiyetiniz ve ilgi alanlarınız gibi birçok özelliği dikkate alıyor. Size düşen ise, yollanan anketlere en gerçek haliyle yanıt vermektir. Unutmayın bu işi ne kadar ciddiye alırsanız o kadar çok alakalı anket alırsınız, hem siz kazanırsınız hemde size anket gönderen firma sizin fikirleriniz karşılında elde edecekleri istatistik ile kazanır.

Anket firmaları bizden aldıkları bilgileri ne yapıyorlar?

Bu firmalar kullanıcı istekleri ve eğilimleri gibi özel istatistiki bilgileri ve sizden aldıkları anket sonuçlarını çok daha büyük şirketlere pazarlamaktadırlar. Büyük firmalar kendi kullanıcı profillerinin ne istediklerini tam olarak anlayabilmek amacıyla asla bu tip araştırma-geliştirme faaliyetlerine harcama yapmaktan kaçınmazlar. Yani aslında burada bir kazan-kazan döngüsü oluşuyor. Siz düşüncelerinizi belirtip kazanıyorsunuz, büyük firmalar ise bu düşüncelere göre şirketlerine yön vererek kazanıyorlar..

Anket doldurarak para kazanma konusunda en etkili yöntem nedir?

Bu konuda size birkaç özel tavsiyem var. İlki anket sorularına ciddi anlamda önem verin ve bu sorulara olabildiğince dürüst cevaplar verin. Ve son olarak size bu işi profesyonel olarak sunan bir anket listesi edinin.
Size tam 300 adet anket doldurarak para kazanabileceğiniz sitelerin listesini veren Anket Rehberi ni tavsiye ediyorum.

 ANKET DOLDUR PARA KAZANANKET DOLDURARAK PARA KAZANDIRAN SITELERANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAANKET LISTESIANKET SITELERI
Anket Siteleri, Anket Sitesi, Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler
Buradaki Önceki yazının devamı olarak sizlere para kazandıran anket sitelerinin tanıtımını yapmaya çalışacağım. Anket doldurarak para kazanma konusunda sadece Türkiyeden üye kabul eden birkaç sistemin tanıtımını da yapmak istiyorum.
www.Benderimki.com anket sitesi çok uzun zamandan beri takip ettiğim kaliteli bir para kazandıran anket sitesi.Doldurduğunuz her anketten sonra sistem size akçe denilen kazanç puanını (parasını) veriyor ve biriken bu paralar banka hesabınıza transfer ediliyor. Site içerisindeki tanıtım videosundan çok daha detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz benderimki.com un kullanıcılarına yaptığı birçok ödeme makbuzuna da sitelerinde yayınlanıyor. Bendirimki.com u tavsiye ediyoruz, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Daha Fazla Anket Sitesine Nasıl Ulaşabilirim?

Anket doldurarak para kazanma amacında iseniz hedefiniz çok anket doldurarak, fazla kazanmak olmalıdır. Türkiyeden kabul eden yüzlerce anket şirketine ulaşmak mı istiyorsunuz? Size tavsiyemiz bu yazıyı okumanızdır. Burayı tıklayın ve anket rehberi yazısını okuyun.
 ANKET DOLDURARAK PARA KAZANDIRAN SITELER, ANKET SITELERI, PARA KAZANDIRAN ANKET SITELERI

Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler

Sizler için anket doldurarak para kazandıran sitelerin listesini derledik. Bu listede bulunan siteler alanlarında en köklü ve en başarılı olanlardır. Şirketlerin anket sorularında kullandıkları ana dil ingilizcedir fakat şirketler uluslararası olduğundan tavsiyede bulunduğumuz sitelerin hemen hemen hepsi Türkçe dil desteği sunmaktadır.

SurveyScout (En fazla kazandıran)

Uluslararası Katılım:  
Güven:   
Kullanım Kolaylığı:   
Kullanıcı Memnuniyeti: 

Uluslararası alanda yayın yapan ünlü ve en fazla kullanıcısı bulunan anket sitesidir. Birçok ünlü marka bu site aracılığı ile kullanıcıların görüşlerine başvurmaktadır. Örneğin Coca-Cola, Toyota, WarnerBross, StarBucks gibi firmaların anketleri kullanıcılara gönderilmektedir. Sitenin anadili ingilizce olsada yapmanız gereken şey ankete başlarken Türkçe yi seçmektir. Böylece anketleri Türkçe doldurabilirsiniz.
Bu siteye üye olduktan sonra e-mail adresinize yüksek ücretli anketler gelir ve ne kadar çok anket doldurursanız o kadar da çok kazanırsınız. Anketleri doldururken dikkat etmeniz gereken şey ise anketlere mantıklı cevap vermektir. Ayrıca SurveyScout kayıtta kullanıcı kalitesini yükseltmek amacıyla bir kereye mahsus ücret talep etmektedir. Dünya çapındaki ünlü firmaların anketleri ayağınıza getiren SurveyScout a ödediğiniz düşük meblağı çok kısa zamanda çıkarabilirsiniz. Bu sitedeki anket başına ortalama kazanç 5 ile 75 dolar arasıdır. 

Survey Head (Ücretsiz Üyelik Ve 8 TL Bonus)

Uluslararası Katılım:      
Güven:   
Kullanım Kolaylığı:  
Kullanıcı Memnuniyeti: 

SurveyHead uzun süredir takip ettiğim bir anket sitesi. Birçok büyük şirketin anketlerini sizlere sunarak kazanmanızı sağlıyor. Ücretsiz üyelik sistemi ve düzenli ödemeleriyle güvenli bir site. Üye olduğunuzda 5 dolar yani 8 tl civarında bonus veriyor ve her anket basına en az 5 dolar kazanmanızı sağlıyor. Kazandığınız dolarları paypal ile size ulaştırıyor. Ücretsiz üyelik sistemi ve kaliteli bir sistem olması sebebiyle bu siteyi öneriyorum. Burayı tıklayın ve surveyhead resmi sitesine ulaşın.
SurveyHead gibi onlarca anket doldurup kazanabileceğiniz sitelerin listesine ve detaylı anlatımlara ulaşmak için Anket Rehberi e-kitabı yazısını inceleyiniz. Burayı tıklayın ve ulaşın.
 ANKET DOLDURARAK PARA KAZANDIRAN SITELER, ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA, ANKET SITELERI, PARA KAZANDIRAN ANKET SITELERI

AnketDoldurarakParaKazanma.blogspot Yayında!

 Anket doldurarak para kazanma adına birçok yararlı bilgi ve tanıtımı bulacağınız sitede, anket sitelerinin objektif olarak içeğini sizlere yansıtmaya çalışacağız. Uzun zamandan beri anket doldur para kazan sistemleri Türkiyede mevcut olarak faaliyet gösteriyordu fakat son zamanlarda dahada popüler bir kazanç yöntemi olmaya başladı.
Sizlere bu anlamda bir rehber olma misyonuyla tanıtımlarımızı yapmaya çalışacağız. Ayrıca sitemizde işe yarayan ve kazanmanızı sağlayacak sitelerin tavsiyelerini de bulabileceksiniz. Her türlü sorularınız için iletişim bölümünden bizlere yazabilir ve aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
ANKET DOLDUR PARA KAZAN, ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA, ANKET SITELERI

1 yorum: