2011-07-23

Anket doldurarak para kazanan varmı?

Anket Doldurarak Para Kazanma
Anket doldurarak para kazanılır mı, anket doldurarak para kazanan varmı,anket doldurarak para kazanma doğrumu?
Pek çok büyük firma yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.
İnternet üzerinde yüzlerce anket sitesi bulunmaktadır. Bu siteler büyük firmaların kendilerine verdiği anketleri kendilerine üye olan insanlara gönderiyorlar.
Anket siteleri büyük firmalardan aldıkları bu anketleri size doldurtarak hem kendileri para kazanıyorlar hem de size para kazandırıyorlar.
Örneğin bir bilgisayar firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle alakalı anket yaptırmak istiyor. Bu anketi 22-35 yaş arasında bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir bilgisayar alan 100.000 kişinin doldurmasını istiyor.
 Bu bilgileri anket sitelerinden birisine veriyor. Anket sitesi de kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine mail aracılığı ile bu anketi gönderiyor.

Bilgisayar firması ankete katılacak kişi başına 25$ bu firmaya ödeme yapıyor. Firmada üyelerine bu anket için 20$ ödeme yapıyor. Hem kendisi ankete katılan her bir üye başına 5$ kazanıyor hem de üyelerine 20$ para kazandırıyor.
Bu işi yapabilmeniz için ortalama bir internet bilgisi sizin için yeterli olacaktır. Sırasıyla pek çok anket firmasına basit formlar vasıtasıyla kayıt olmalısınız. Kayıt olacağınız bu firmaları kendiniz internetten bulabileceğiniz gibi hazır listelerden de yararlanabilirsiniz. Bu konu üzerine hazırlanmış eğitimler bulunmaktadır. 
Anket Listesi Eğitim Paketi içerisinde 89 sayfalık bir eğitim bulunmaktadır. Eğitim sayesinde bu işi yapabilmeniz için gerekli olan tüm bilgilere sahip oluyorsunuz ve eğitimin yanında sizlere 4 tane hediye veriliyor.
Bu hediyelerden en önemlisi 200 tane anket firmasının web sayfasının adresleri. Sizin belkide aylarınızı alacak bir çalışma sonucu elde edeceğiniz firma adresleri tek seferde size sunulmaktadır. Bunun yanında FarmVille Sırları isimli bir e-kitap, İnternetten para kazanma başlangıç e-kitabı ve eğitim paketinin gelecekteki tüm güncellemeleri. Yani bir sefer bu eğitim paketini aldığınız zaman o tarihten sonraki tüm yenilik ve güncellemelerde sizin oluyor.
Anket Rehberi

İlgili aramalar_

anket doldurarak para kazanılır mı, anket doldurup para kazanma, anket listesi doğru mu, anket listesi gerçek mi, anket listesi indir, anket listesi kitabı indir, anket listesi pdf, anket listesi yorumlar, anket master bedava, anket master indir, anket master kitabı indir, anket master pdf, anket master yorumları, anket para, anket siteleri, anket sitesi,anket videosu, anketten para, anketten para kazanmak, bedava anket listesi, bedava anket master

6 yorum:

  1. anket doldurarak para kazanılır mı diye tereddütlerim vardı.şimdi rahatlıkla anket işine girebilirim.teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. suanda dolduruyormusunuz

      Sil
    2. Bende bu anket isini inceliyorum 1 aydir ödemeler nasil yapiliyor acaba cek isi biraz sikicid admin bizi biraz aydinlat bu konuda kitaba bosa para vermeyelim

      Sil
    3. Anket doldurarak kazandığın parayı çek olarak adresine isteyebileceğin gibi,paypal hesabına yada banka hesabına yatırılmasını isteyebilirsin.yani ödeme konusunda hiç şüphen olmasın.Kazançlarını almada tereddüt etme.sen yeterki kazan. mutlaka alırsın

      Sil
  2. Admin siz kitap aldinizmi para odemelerinizi nasil aliyorsunuz anket firmalarindan

    YanıtlaSil