2014-09-11

Anket Doldurarak Para Kazanmak Hakkında En Çok Merak Edilenler...

anket doldur,anket doldurarak para kazanma

Anket doldurarak para kazanma hakkında hala pekçok kişinin kafasında soru işaretleri olduğunu biliyorum.
Gelen yorumlarda ve maillerde pekçok kişi hala anket doldurarak para kazanma konusunda bu işe nasıl başlayacağını kazançlarını nasıl alacağını ve herhangi bir anket listesi e-kitabı almadan bu işi yapıp yapamayacağını merak etmekte...

Bu yüzden bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.Şimdi size bu soruların cevaplarını tek tek açıklayacağım.Fakat hala bu konuda tereddütleri olanlar Hürriyet gazetesindeki anket doldurarak para kazanma hakkındaki haberini okuyabilirler...

Haberin linki>http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/15410792.asp


anket doldurarak para kazanmak

Anket Firmalar ödemeleri ne zaman yapıyorlar?
Her anket firmasının bir alt ödeme limiti bulunuyor. 10,00 lira paranız birikince ödeme yapan firmalarda var 25 lira olunca yapanlar olduğu gibi 100 lira paranız birikince ödeme yapan firmalarda var.

Anket doldurarak ayda ne kadar para kazanabilirim?
Bu tamamen size kalmış...Bu konuda net bir rakam söylemek zor. Çünkü ne kadar para kazanacağınız sizin kaç firmaya kayıt olduğunuza ve günde kaç anket doldurduğunuza bağlı.. Fakat firmalara kayıt olup gelen anketleri düzenli bir şekilde doldurursanız düzenli ve sizi fazlasıyla tatmin edecek rakamları kazanmanız mümkün.

Anket Firmaları ödemeyi ne şekilde yapıyorlar?
Anket Firmaları ödemeleri iki şekilde yapıyorlar. Ya çek ile adresinize postalıyorlar veya online ödeme sistemleriyle yapıyorlar. (bu sistemlerin nasıl işlediğiyle ilgili buradaki yazımda size önerdiğim rehberde detaylı bilgiler bulunmaktadır.)


Anket doldurarak ve bu işi yaparak kısa zamanda çok para kazanabilir miyim?
Evde anket doldurarak  zengin olmazsınız,fakat aylık düzenli bir gelire sahip olursunuz yada ek iş olarakta yapabilirsiniz.

Anket doldurarak para kazanmak için Eğitim Paketini yada e-kitabı satın almak zorunda mıyız?
Anket işi yaparak para kazanmak için e-kitabı yada eğitim paketi satın almak zorunda değilsiniz. Siz kendiniz güvenli anket firmalarını araştırıp bulup kayıt olabilirsiniz. Biz üç yıldır bu işi yapıyoruz ve anket işi ilgili bilgi birikimimize ve tecrübelerimize dayanarak Anket Listesi Eğitim Paketi yada Anket doldur para kazan e-kitabını sizlere öneriyorum.

Ayrıca son günlerde yeni piyasaya çıkan ve benimde içeriğini inceleyerek %100 onay verdiğim yeni ve güncel bir site olan http://www.anketkazanclari.com sitesindeki kaynaktan da faydalanabilirsiniz.

anket doldur para kazan,evde anket işi

Bu kaynaklar bize ne gibi fayda sağlar?
Yukarıda önerdiğim rehberler sayesinde bu işi yapabilmeniz için gereken her şeyi öğreneceksiniz. Bu rehberlerden herhangi birini edinerek size bu işin yapılması için gerekli olan tüm bilgileri alır ve anket doldurarak para kazanırsınız.

Her anket firması para ödüyor mu?
Hayır, her anket firması ödemiyor size önerdiğim kaynaklarda gerçek para ödeyen firmalar bulunuyor

Yukarıdaki bahsettiğiniz ürünler kargoyla mı geliyor?
Yukarıdaki bahsettiğim kaynaklar PDF formatında bir e-kitaptır. Basılı bir yayın değildir.Bilgisayarınıza,tabletinize yada telefonunuza indireceğiiniz dijiital bir üründür.
Eğer ödemenizi kredi kartıyla yapmışsanız e-kitabınızı indireceğiniz adrese otomatik olarak yönlendirilirsiniz.
Havale ile ödeme yapacak olursanız bankadan havaleyi yaptığınıza dair onay karşıya ulaştında, havale formuna girdiğiniz e-mail adresinize e- kitabınızı indireceğiniz bir link gönderilir.

Anket doldurarak para kazanmak zor bir iş mi?
Kesinlikle zor bir iş değildir. Yapmanız gereken e-posta adresinizi kontrol etmek ve gelen basit sorulara cevaplar vermek veya boş bırakılan yerleri doldurmak...Aşağıdaki e-mail adresime gelen, kayıt olduğum firmalardan gelen anketlerin bir ekran görüntüsü

gelen anketlerin mail görüntüsü


Her anketi doldurmak zorundamıyım? ve Anketlerde ne gibi sorular soruluyor?
Her anketi doldurma mecburiyetiniz yok.Verilen ücreti beğenmezseniz yada az bulursanız doldurmaya bilirisiniz.Örnek bir anket formunu incelemek için burayı tıklayın>http://anketdoldurparakazanmak.blogspot.com.tr/2011/07/ornek-anket-formu.html

3 yorum: